Рецензії та відгуки на книги користувача

You are here

Рецензії та відгуки на книги користувача

«Жодних плакальників, жодних погребінь» мовою порядних Покидьків.

«Шістка воронів» американської письменниці Лі Бардуго – ідеальна книга для тих, хто хоча б раз замислювався про життя злодіїв, їхні неписані закони, мовчазні обіцянки та щасливі нещастя. Це фентезі розповість вам про те, що тьма не народжується нізвідки – вона заполоняє нас, коли ми втрачаємо світло.

Рейтинг:
+1
+3
-1

Красуня вже не та, та й чудовисько у масці

Світ настільки завалений дрібницями, що люди не розрізняють якість продуктів, які споживають для задоволення інтелектуальних потреб. Хтось ведеться на цікаві описи, комусь западають у душу відгуки знайомих, а хтось просто звик бігати за продукцією мас-маркету. Тому історія, на яку я зверну увагу, варта того, щоб її прочитали, аби зрозуміти, що це не ваше, або ж навпаки – це те, що закохає вас у ромфант.
Книга «Двір шипів і троянд» від Сари Дж. Маас певно вже втратила свою бувалу популярність, але люди досі читають цю історію, переживають її з персонажами і за персонажів.

Рейтинг:
+1
+2
-1

Мейнстрім на всі віки: чому Толкіна полюбляють і досі?

Візьміть подвійні листочки. Спершу запишіть, коли було утворено Братсво персня. Наступне питання: з якою метою Саурон викував Єдиний Перстень? Яка тема обговорення була на зібранні Білої Ради 2857 року? Коли пав Барад-дур?
Цікаві питання, чи не так? Перегукуються з уроками історії. Це ще не було жодного питання з географії, а їх також можна задати чимало.

Рейтинг:
+1
+2
-1