«Ідеальна дитина» Люсінда Беррі | Рецензії на книги, відгуки про прочитане, рейтинг - кращі книги

You are here

«Ідеальна дитина» Люсінда Беррі

«Ідеальна дитина» Люсінда Беррі
КСД, 2023
Захопливий та емоційно важкий психологічний трилер. Майже ідеальна сім’я: він- лікар, вона – медсестра, дім – повна чаша, кохають і поважають один одного. Майже ідеальна… Не вистачає лише одного для щастя – дитини. Переживши кілька викиднів, героїня твору Ханна зі своїм чоловіком Крістофером починають озвучувати і обговорювати свої думки щодо усиновлення. І саме в цей момент, ніби знак долі, в їхньому житті з’являється маленька дівчинка, блакитнооке чудо, дитя, яке за свої короткі шість років зазнало страшних звірських знущань.
Ця дитина повністю змінює життя молодої пари. Дівчинка Джейні – не звичайна дитина, важке життя відіграло неабияку роль на психіку маляти. Дитина ненавидить жінок, бо саме вони приносили в її життя біль, тому Ханну, свою нову маму, котра встигла полюбити дівчинку, маленька ненавидить, в той же час обожнює тата Крістофера. Подружжя бореться за відновлення психічного здоров’я дитини, створюючи чудові умови, даючи любов, ласку, розуміння і не полишаючи надію на хороший результат. Як відреагує дитина на намагання нових батьків, чи дадуть лад своїм відчуттям і переживанням батьки? Варто прочитати книгу аби дізнатися.
Автор майстерно передав характер кожного героя драми, глибоко описав переживання батьків, професійно описала стан дитини після пережитих фізичних і моральних знущань. І не дивно, адже в минулому автор – клінічний психолог, яка дослужувала дитячі психологічні травми. Тепер свій професійний досвід автор використовує в своїй творчості.
Рекомендую до читання поціновувачам якісного психологічного трилеру.

+1
0
-1