"Зазирни у мої сни" Макс Кідрук | Рецензії на книги, відгуки про прочитане, рейтинг - кращі книги

You are here

"Зазирни у мої сни" Макс Кідрук

Зазирни у мої сни
Макс Кідрук
КСД, 2016
Я достатньо добре знайома з творчістю короля жахів Стівена Кінга, але Макс Кідрук може скласти йому достойну конкуренцію. Вдале поєднання містики і науки, досконалий опис характерів головних героїв, їхніх почуттів і переживань робить цей твір таким, що вам навряд чи захочеться його перечитувати, бо залишить глибокий слід в вашій пам’яті.
Я «проковтнула» книгу за два вечори. А потім спала зі включеним світлом. Я була щаслива закінчити читати цю книгу. Щаслива від того, що я більше не повернуся до цієї історії сім’ї, до маленького Тео і того всього жахіття, яке описане в книзі. І я наполегливо раджу прочитати цю книгу.
Певно мало хто з нас прожив життя і не бачив у своїх снах хоч би одного кошмару. Пам’ятаєте це відчуття – страх, безвихідь, смуток, волосся дибки, повітря мало, серце калатає мов скажене від побаченого, з часом ми потроху приходимо в себе, розуміючи, що це, на щастя, всього лиш сон. А тепер уявіть, що кошмари мучать маленького хлопчика, який пережив клінічну смерть і повернувся до життя не сам, а з темною сутністю у свідомості, яка не дає покою ні дитині, ні його батькам. Спочатку сутність приходить у снах, а потім починає шкодити дитині і в реальності. Заради порятунку сина батько зважується на переїзд до США з вірою і надією, що його маленькому хлопчику допоможуть позбутися потойбічного і Теодор матиме щасливе дитинство. Найновітніші технології мають змогу зазирнути в людський сон. Те, що побачить батько і вчені, які взялися за неймовірний випадок, в снах сина - гірше будь-якого побаченого кошмару.

+1
0
-1