Казки барда Бідла (червона) | Рецензії на книги, відгуки про прочитане, рейтинг - кращі книги

You are here

Казки барда Бідла (червона)

5
Ваш голос: Немає Середня: 5 (1 оцінок)

Видавництво: 
Рік видання: 
2024
ISBN: 
978-617-585-273-6
Анотація: 

«Казки барда Бідла» безпосередньо пов’язані з книгами про Гаррі Поттера. Це п’ять абсолютно несхожих казкових історій, читання яких викликає то захоплення, то сміх, а то й тривожне відчуття смертельної загрози. І маґлам, і чарівникам буде вельми цікаво ознайомитися з коментарями Албуса Дамблдора, у яких він ділиться невідомою досі інформацією про життя Гоґвортсу.

Рецензії на книгу (2)

Бард - те саме, що й казкар?

1

Книга мені сподобалась. Сама насичена мораллю казка - Волохате серце. Коментарі Альбуса Дамблдора важать не менше, ніж казки! Цікаво заглянути за куліси Гоксворту, як, наприклад, з постановкою Фонтана Фортуни, чи історія про Дари Смерті. Є іллюстроване видання з малюнками Кріса Ріделла, є на англ. і рос. мовах. Раджу!

...

Казки від найвідомішої казкарки сучасності!

0

Книга містить п'ять казок, кожна з яких має свою унікальну мораль і філософський підтекст. Вони нагадують класичні казки братів Грімм або Андерсена, але з неповторним магічним шармом Ролінґ. "Чарівник і стрибучий горщик", "Фонтан Фортуни", "Волохате серце чаклуна", "Бабетина кривоніжка" і "Казка про трьох братів" — кожна історія наповнена магією, мудрістю і важливими життєвими уроками.

...

Відгуки (0)

Цитати (0)