Рецензія на книгу "У давній давнині були створіння..." | Рецензії на книги, відгуки про прочитане, рейтинг - кращі книги

You are here

Рецензія на книгу "У давній давнині були створіння..."

Хочеш поринути у світ загадкових істот? Тоді тобі точно варто прочитати «У давній давнині були створіння» . Книга не схожа ні на одну іншу книгу у стилі фентезі ( якщо чесно, вона мені більше сподобалась , аніж Гаррі Поттер), тому почитати , уявляти та дофантазовувати вам точно сподобається.
Історія закручується навколо молодої дівчини ,яка мала проблеми у сім’ї – мама померла за загадкових обставин , а тато не зміг дати належної уваги та виховання своїй дочці через свої постійні відрядження .Дівчина змалечку потребувала татової фігури у її житті , але єдине чого він її навчив – як розігріти напівфабрикати та де краще припарковати велосипед.
Тато головної персонажки має свою ветеринарну клініку , та й взагалі його вважали найкращим лікарем для тварин серед усього округу. Клініка на межі банкротства , тому власнику постійно потрібно було їздити у надсекретні відрядження , аби заплатити податки та оренду .
У момент дорослішання дівчинки , на неї звалився увесь тягар татової роботи і тепер вона була змушена знайти в собі сили , а також розібратись що ж було такого надсекретного у роботі її батька…

+1
0
-1