Цитати зібрані користувачем

You are here

Цитати зібрані користувачем

Цитата автора: Наталія Гурницька книга: Мелодія кави у тональності кардамону

Є він, і є вона, а ще – десятки «ні» між ними. Заборонені почуття, здавалося би, приречені з першого погляду й подиху, без найменшого права на існування, проте вистраждані та вкарбовані в серце. Глибоко. Настільки, що глибше – хіба смерть. Невже з отаким коханням може бути просто? Ні. Звідси й сумніви, вагання, удари долі, містичні випадковості й несподівані відкриття.

Рейтинг:
+1
0
-1

Цитата автора: Марина Троян книга: Обліковець

Любов - це не досягнення улюбленця. Це вміння того, хто любить. У тому немає твоєї провини, що тобі попадаються бездарні до любові люди.
Я стояв і хотів. Намагався хотіти так сильно, щоб добре вийшло. Але вийшло ,як завжди, - ніяк.
- "Не переймайся - рідко в кого це виходить відразу. Треба навчитися хотіти правильно - точно, чисто ,без домішок вагань і зайвих думок.У тебе буде багато часу, щоб потренуватися..."
І чому розуміння речей до нас приходить так пізно? Так пізно, що вже нічого неможливо вдіяти й залишається прийняти це розуміння як розплату за свої гріхи.

Рейтинг:
+1
0
-1

Цитата автора: Світлана Талан книга: Помилка

. .До болю захотілося поспішати вечорами додому, щоб вікна не лякали пусткою чорних дір, а вабили теплим світлом. Хотілося чути шльопання жіночих капців по кімнатах, і щоб на кухні гримів посуд і пахло цибулею, яка випадково підгоріла. Хотілося, щоб по будинку носилися діти, під ногами валялися їхні іграшки, а маленький песик залишив калюжу на килимі. Йому хотілося, щоб у вікно влетів футбольний м*яч, розбивши скло, а на дивані був розкиданий дитячий одяг.

Рейтинг:
+1
0
-1