Тореадори з Васюківки | Рецензії на книги, відгуки про прочитане, рейтинг - кращі книги

You are here

Тореадори з Васюківки

Анотація: 

Тореадори з Васюківки перекладено багатьма мовами світу і внесено до Особливо Почесного списку Андерсена як один із найвидатніших творів світової літератури для дітей. До вашої уваги - нова авторська редакція роману з новими надзвичайно веселими епізодами. Важко знайти в нашій літературі щось настільки веселе, талановите й дотепне, як ця неперевершена книга Всеволода Нестайка, якого часто називають Гоголем сучасної української дитячої літератури. Це - перше видання нової авторської редакції роману, позбавленої деяких неминучих ідеологічних нашарувань минулої доби, деталей, незрозумілих сучасному, а тим паче майбутньому читачеві. У книзі чимало нових надзвичайно веселих епізодів.

Рецензії на книгу (2)

Чудова пригодницька книга

0

Чудова розповідь про Яву і Павлушу,які постійно потрапляють у якісь халепи) У книзі є все: гумор,сльози,затишок,роздуми. Раджу цю книгу як дітям, так і дорослим . Разом з автором читач порине у тогочасне село, дізнається про те, що було цікавим для тогочасних дітей, які розваги вони собі придумували

...

Тореадори з Васюківки

0

Чудова, дотепна, весела та захоплива книга одного з найвизначніших письменників. Історія зображена з теплом і щирістю до дитинства, витівок винахідливих на пригоди хлопців, і тому близька кожному читачеві, чиє дитинство минало у подібних обставинах та у ті часи. Автор просто, але переконливо зображує не лише зовнішній світ, в якому живуть головні герої, але і їхній внутрішній світ у всьому багатоманітті емоцій, почуттів, надій, образ і смутку, перших рішень, помилок та випробувань .

...

Відгуки (0)

Цитати (0)