Рецензії та відгуки на книги користувача

You are here

Рецензії та відгуки на книги користувача

Крутий шпигунський роман

Друга книга К.Фолетта і однозначно мій автор. Дуже вміло він нагнітає атмосферу в книзі - зовсім різні сюжетні лінії, які в останній третині сходяться воєдино і ти такий «вау» !

...
Рейтинг:
+1
0
-1

Легенький ромком

«Справжній переможець – той, хто вміє гідно програвати».
Легенький ромком, для любителів плаксивого фіналу. Дивились фільм «Поспішай кохати» по новелі Ніколаса Спаркса? Так от сюжет, за винятком, деталей, ну дууууже схожий.
Красень, вумниця та відмінний спортсмен, єдиний синочка в багатій родині, Олівер Беретт, легко йде по життю – навчається, грає в хокей, вечірки, друзі, єдина ложка дьогтю в цьому безтурботному житті – стосунки з батьком – владним політиком, що тисне на успішність та вибір подальшого майбутнього і професії сина.

...
Рейтинг:
+1
0
-1

Доля жінок-заробітчанок

«Треба створювати гідне життя на своїй землі, а не шукати кращого на чужині. Запозичувати кращий досвід, вносити свій колорит і милуватися''
Вкрай рідко читаю такі романи і перші розділи думала, що і тут все покотиться колією «закордонний принц і довго та щасливо». Аж ні, і це чудово. Щемка, життєва, трішки перебільшена, історія жінок на фоні бурхливих змін в країні – розпад союзу, криза 90-х, тотальне безробіття та безгрошів’я.

...
Рейтинг:
+1
0
-1

Супер дебют!

Що сказати – супер дебют! Приклад книги, де не наливаючи води, в невеликому об’ємі, можна показати історію особистісного зростання та боротьби за незалежність. А згадка, що написано на базі родинної історії не залишає питання – читати обов’язково!

...
Рейтинг:
+1
0
-1

Загадкове зникнення письменника

Перше знайомство з Олексієм Волковим було через книгу «Відкинуті Богом» - ох, як мені сподобалась! Хто не читав – однозначно раджу – морські подорожі та бої, подорожі морем, сушею, різними країнами з купою неймовірних пригод.
«Слід на воді» - зовсім інший жанр – класичний детектив, фанатам цього жанру сміливо раджу. Я так розумію, це перша частина.

...
Рейтинг:
+1
0
-1

Дивно цікава книга

Я такої незрозумілої і дивної книги ще не читала – день думала, що ж про неї написати-то. Той випадок, коли книга – таке щось дивне, але чомусь ти її не кидаєш, бо хочеться ж зрозуміти суть цього всього хаосу.

...
Рейтинг:
+1
0
-1