Рецензії та відгуки на книги користувача

You are here

Рецензії та відгуки на книги користувача

Те, що назовні ховає те, що в середині

Цю рецензію можна легко завершити навіть не почавши писати. Просто сказати, що книга є однією з найкращих, які я читав. Стівен Кінг, ти точно заполонив моє серце назавжди та посів непорушне місце на поличці кращих авторів. Дивно, але відчуття після прочитання розлетілися на дрібні друзки й важко зібрати їх докупи. Книгу я почав читати досить давно і процес йшов повільно, через величину твору та через те, що деякі сцени та описи перечитував кілька разів, бо хотів повністю насолодитися книгою. Думаю у кожного є свій улюблений серіал, який не хочете, щоб закінчувався.

Рейтинг:
+1
0
-1

Інша Бразилія або історія кохання

Давно не їздив кудись далеко і захотілося почитати щось таке, що надихне на нову подорож чи Україною, чи закордоном.  Добре, що тревелоги Макса Кідрука у мене не всі прочитані. Тому відразу з полички витягнув “Любов і піраньї” та почав насолоджуватися подорожжю у далеку Бразилію.

Рейтинг:
+1
0
-1

Пелена, якою накрите місто

Якось довго я підходив до прочитання наступної книги із трилогії “Облудні сосни”, а саме другої частини, “Облуда”. Блейк Крауч цього року став для мене відкриттям. Стиль написання тексту та динаміка твору відрізняють його книги від інших. Так що секретного агента Ітана Берка не вдалося забути, а тим більше місто, яке за словами творця є раєм на землі.

Далі читаймо відгук на моєму блозі https://tripwithbook.com/2017/07/26/wayward/

Рейтинг:
+1
0
-1

Секрет Облудних Сосен

Блейк Крауч народився у 1978 році недалеко від міста Стействіль, що знаходиться у штаті Північна Кароліна. Автор просто обожнював серіал “Твін Пікс”, що є творінням Девіда Лінча та Марка Фроста. Захоплення цим серіалом в кінцевому результаті призвело до написання трилогії “Облудні Сосни”. Як сам автор пише: “Сосни” — це не “Твін Пікс”, аж ніяк, але без “Твін Пікс” не було б і роману”. Блейк Крауч до цієї трилогії мав ще написані книги, але був маловідомим, посереднім письменником.

Рейтинг:
+1
0
-1

Згадка про старенький світ

Насамперед хочу сказати одну дивну річ, не читайте жодних відгуків, відкривайте цю книгу тільки для себе і розумійте її по своєму. А я ж трішки розкажу про свої відчуття та думки, пов’язані із новим романом від Дж. К. Ролінґ “Гаррі Поттер і прокляте дитя”.

Рейтинг:
+1
0
-1

Зла машина

Чи було у вас колись неймовірне бажання купити якусь машину, яку ви вважаєте своїм ідеалом? Чи зараз володієте нею та оберігаєте усіма своїми силами? Думаю,  такі думки чи бажання у багатьох бували. Але ж тільки замисліться про те, що це невинне бажання може перерости у безжалісний фанатизм, який може погубити вас та й усіх навколо. Адже фанатики не помічають, як легко та непомітно завдають болю навколишнім людям, адже все, що вони роблять іде ж на благо. Правда ж?

Рейтинг:
+1
0
-1

Продовження історії про професора Роберта Ленгдона

У творах Дена Брауна є одна особливість, яка приваблює мене, тому я читаю їх з великим захопленням. Вони наповнені багатьма деталями з історії, архітектури, міфології та сучасності, що призводить до чіткої картини в уяві читача. Автор для написання своїх романів багато досліджує сфери, предмети та міста, де відбуваються події, тому й виникає враження про обізнаність письменника у всьому про що він пише. Продовження у блозі.

Рейтинг:
+1
0
-1

Початок подорожі

"Дім дивних дітей" - дебютна книга американського сценариста та режисера, яка здобула премію The Kitschies Nominee. До цієї книги знімається екранізація, режисером якої виступає Тім Бартон - відомий за такими роботами, як "Бетмен повертається", "Едвард Руки-ножиці", "Труп нареченої", "9", "Аліса в країні див" , "Планета мавп", "Сонна лощина". Тож який же секрет цього дому, де живуть дивні діти?

Рейтинг:
+1
0
-1

Навіщо нам книги

Книги. Просто думки

Рей Бредбері є одним із найвідоміших американських письменників-фантастів. За його плечима близько 400 написаних літературних творів різних жанрів. Праці цього письменника характеризуються своїм психологічним стилем, що заставляють читача багато обдумувати прочитане.

Рейтинг:
+1
0
-1

Сон, життя і сяйво

Рейтинг:
+1
0
-1